آیا نوشتن مقاله برای مهاجرت تاثیر دارد؟
معمولاً این پرسشها در مورد قوانین مهاجرت و ارتباط آن با نوشتن مقاله برای مهاجرت مطرح میشود:
- آیا با نوشتن مقاله برای مهاجرت شانس ما برای پذیرش تحصیلی بالاتر میرود؟
- چگونه میتوانیم بهترین مقاله را برای مهاجرت دانشجویی بنویسیم؟
- آیا در صورت نوشتن مقاله نمره و معدل ما بالاتر میرود؟
- چه تعداد مقاله برای اپلای نیاز است؟
- آیا تعداد مقاله معیار اصلی است؟
- معیارهای سنجش هر مقاله و کیفیت آن در بحث اپلای و مهاجرت چگونه است؟

اولین قدم نوشتن مقاله برای مهاجرت
اولین قدمی که شما باید برای نوشتن مقاله برای بورسیه بردارید مربوط به انتخاب موضوع و مضمون کلی خواهد بود. این موضوع باید مرتبط با رشته تحصیلی، حوزه فعالیتی دانشگاه، اساتید دانشگاه و نوع فعالیت آنها و تولید مقالاتی باشد که قبلاً انجام دادهاند. مثلاً شما قصد تحصیل در رشته فیزیک در دانشگاهی از کشور استرالیا را دارید. در این صورت لازم است که در مورد اساتیدی که در دانشگاه مربوطه در این زمینه فعالیت میکنند کسب اطلاعات کنید. به سراغ رزومه استادان فیزیک و رشتههای مرتبط در آن دانشگاه بروید.
سعی کنید موضوعی پیدا کنید تا بتوانید نظر استادان آن دانشگاه را جلب کنید. ضمن این که در مراحل اولیه مقاله نویسی برای اپلای باید عنوان خوبی برای آن پیدا کنید. فرض کنید که ده مقاله روبروی شماست. قطعاً آن مورد که موضوع و عنوان جالبتری داشته باشد را زودتر انتخاب نموده و مطالعه میفرمایید. برای این که بتوانید یک نام مناسب و وزین برای مقاله خود انتخاب کنید میتوانید از کلمات کلیدی چند عبارتی استفاده کنید. یا این که این عبارات را در سایتهای مختلف که در حوزه مقالهنویسی فعالیت میکنند استفاده کنید. از گوگلاسکولار گرفته تا و …
در این شرایط اگر واقعاً هیچ چیزی در مورد مقالهنویسی برای مهاجرت نمیدانید میتوانید این کار را برونسپاری کنید. مؤسسه علمی پژوهشی سفیر یکی از مراجع بزرگ تولید محتوا در زمینههای مهاجرتی و پایگاهی برای ارائه خدمات صفر تا صد مقالات مهاجرتی و دانشجویی است.
تأثیر داشتن مقاله روی اخذ پذیرش دانشگاههای اروپا و امریکا
بسیاری از دانشگاهها ممکن است در ابتدای کار نوشتن مقاله برای مهاجرت را به شما بهعنوان یک پیشنیاز خاطرنشان نشوند. اما در نهایت باید به یاد داشته باشید که یکی از بهترین راهها برای نشاندادن توان پژوهشی میباشد. درصورتیکه مقالهای باکیفیت و مرتبط با رشته تحصیلی خود داشته باشید در این صورت زودتر به نتیجه میرسید. داشتن مقاله برای تحصیل در رشتههای ارشد تحقیقاتی میتواند تأثیر مثبتی روی روند پذیرش شما داشته باشد. باتوجهبه این که رقابت شدیدی در پذیرش دانشگاههای خارج از کشور وجود دارد. در نتیجه بسیاری از رقبای شما مقاله برای مهاجرت ارائه میدهند.
درصورتیکه شما آن را نداشته باشید قطعاً یک نمره از مابقی عقب هستید. ضمن این که نوشتن مقاله برای مهاجرت به معنای قطعیت برای پذیرش شما نیست. اما نیروی محرکهای است که میتواند این کار را برای شما آسانتر کند. ضمن این که داشتن مقاله برای تحصیل در مقطع دکتری در بیشتر دانشگاههای دنیا یک ناگفته است که سبب میشود عملیات پذیرش شما با سرعت بیشتری انجام گردد.
چطور مقاله خوبی برای مهاجرت ارائه کنیم؟
اجازه دهید در همان ابتدای کار رک و راست موضوعی را به شما عرض کنیم. مقالهنویسی برای مهاجرت مسئلهای پیچیده است. علاوه بر تخصص تجربه نیز میخواهد. بههرحال شما باید از قوانین ویراست و نوشتاری، نوع صفحه و قالببندی و… پیروی کنید. تازه علاوهبرآن برای نوشتن مقاله برای مهاجرت لازم است که شما به طور دقیق موضوع مناسب را بر اساس شرایط کشور مقصد، دانشگاه و اساتید و هیئتعلمی دانشگاه پیدا کنید. حال به این مرحله رسیدهاید که آیا میتوانید مقاله خوب، مفید و جامعی را بنویسید؟
یکی از مهمترین نکات در مورد نوشتن مقاله برای مهاجرت این است که برخلاف ایران باید واقعاً این مقالات کاربردی و مفید باشند. مثلاً شما در رشته کامپیوتر تحصیل میکنید، باید مقالهای که ارائه میفرمایید راهکاری برای بهبود شرایط کنترل ترافیک اینترنت و… باشد. البته این موضوعات صرفاً بهعنوانمثال هستند.
اصول کلیدی و حیاتی نوشتن مقاله برای مهاجرت
از جمله مشکلاتی که در مقالاتی که از کشور ایران برای اپلای ارائه میشود مربوط به قواعد و نوشتار متون انگلیسی است. مثلاً بسیاری از قواعد دستوری و افعال بهدرستی رعایت نشده است. یا این که پژوهشها با هم همخوانی ندارند و بخشهای مختلف مقاله دارای ساختار شاخه به شاخه هستند. یعنی فرد نویسنده آنها را با هم هماهنگسازی نکرده است. تصور کنید که بند قبلی مقاله ما با این بند که در حال خواندن آن هستید از زمین تا آسمان فرق دارد.
پس اولین نکته در مورد نوشتن مقاله برای مهاجرت این است که سعی کنید از این شاخه به آن شاخه نپرید و واقعاً محتوای منسجم و یکدستی بنویسید. ضمن این که نباید بههیچعنوان از محتوای اصلی و محوریتی که حول آن مینویسید دور شوید. علاوهبرآن حتماً قواعد و دستورات متون انگلیسی را رعایت کنید. بههرحال زبان لاتین بیقاعده است و اگر بهدرستی تمامی شروط آن را رعایت نکنید در همان ابتدای کار و در مرحله اول به مشکل برمیخورید. ضمن این که پژوهشهای خود را حتماً از منابع موثق به دست آورید.
اگر این کار را یک مؤسسه تحقیقاتی برای شما انجام میدهد بهتر است که در تمامی بخشها و بهنوعی از صفر تا صد نظارت لازم را روی نحوه تولید محتوا داشته باشید. علاوهبرآن نخست اینکه شما در چه مقطعی قصد دریافت اپلای را دارید نیز مهم است. برای نوشتن مقاله ISI در منبع گرفتن و رفرنسدهی باید methodology RESEARCH را به کار ببرید.

کدام مقالات روی مهاجرت تأثیر میگذارند؟
یکی از پرسشهای مهمی که همواره مطرح میشود این است که شما میتوانید با نوشتن موضوع مقاله خاص روی روند مهاجرت خود تأثیر بگذارید؟ آیا میتوانید سرعت پذیرش خود را بیشتر کنید؟ اصلاً چه قالب مقالههایی نسبت به این موضوع یک امتیاز محسوب میشود؟ درست است که پذیرش با مقالات پژوهشی آسانتر است، اما باید به یاد داشته باشید که تمامی موضوعات و مقالهها چنین ویژگیهایی را برای شما به وجود نمیآورند. بلکه در این وضعیت برخی افراد افکار اشتباهی نیز در ذهن میپرورانند. مثلاً فکر میکنند که هر چه تعداد مقالاتشان بیشتر باشد راحتتر اقامت یا فاند دریافت میکنند. این اساس از پایه اشتباه است.
متأسفانه دیدگاهی است که برخی از وبسایتهای نوشتن مقاله برای مهاجرت به مشتریان خود پیشنهاد میدهند و صرفاً دلیل این امر کسب سود بیشتر از این مسئله است. درصورتیکه قصد نوشتن مقاله را دارید باید به سراغ مؤسسات و مراکزی بروید که در این زمینه فعالیت روشن و مشخصی دارند.
مؤسسه علمی پژوهشی سفیر یکی از مهمترین خدمات خود را بر پایه ارائه مقاله برای دریافت اقامت گذاشته است. تمامی مقالات پس از جمعآوری بهصورت دقیق ویراست میشوند و از هر نظر چه موضوع و چه قواعد دستوری و چهارچوب نوشتن بهخوبی چک میشوند. درصورتیکه در مقالات مشکلی وجود داشته باشد بازهم در واحد بازبینی تغییرات لازم روی آنها انجام میشود. در نهایت مطابق با موضوعی که انتخاب کردهاید مقاله با یک مقاله که پذیرفته شده است مقایسه خواهد شد.
بهطورکلی ارزیابی کیفیت مقاله از طریق بررسی نام مجله و رتبهای که مجله دارد صورت میپذیرد. به همین منوال داشتن مقالات داخلی روی مسئله تأیید رزومه شما تأثیری ندارد. باتوجهبه همین موضوع ضروری است که سعی کنید مقاله ISI تهیه کنید. برخی از اساتید ممکن است که از شما مقاله چکیده و یا پایاننامه شما را بخواهند. در این صورت آنها سعی دارند هماهنگی مقاله شما و محتوای آن با رشته و پایاننامه شما را بررسی کنند.
اشتباهات مهلک در نوشتن مقاله برای مهاجرت
این که بخواهید مقالهای ارائه دهید که بار علمی خوبی داشته باشد اما اصولی خاص در آن رعایت نشده باشد یک اشتباه بزرگ خواهد بود. حتی اگر از بهترین منابع دادههای خود را استخراج کنید و حتی یک خط و یا یک جمله اشتباه و ضدونقیض در آن وجود نداشته باشد، در نهایت درون مقاله از تصاویر، بردار و جدول استفاده نکنید احتمالاً دچار مشکل میشوید. زمانی که از تصاویر و جدول استفاده میکنید در واقع حس پویایی را با کسانی که مقاله شما را بررسی میکنند میدهید.
ضمن این که در بسیاری از شرایط حین نوشتن مقاله برای مهاجرت ارجاعدهی اشتباه یک مشکل بزرگ است. به سراغ منابع و رفرنسهایی که خیلی قدیمی هستند نروید. درصورتیکه مقاله خود را به موضوعات نامرتبط ارجاع دهید خیلی زود دچار مشکل میشوید. ضمن این که هر ژورنالی دستور کار خاص و منحصر به خود را برای ارجاعدهی دارد. درصورتیکه در این مورد اطلاعی ندارید بهتر است ریسک نکنید و کار را به دست کاردان بسپارید.

رفع مشکل ساختار ضعیف مقاله مهاجرت
ساختار ضعیف اولین و بزرگترین دشمن مقاله شما است. پذیرش شما را دچار مشکل میکند. در یک مقاله علمی شما باید به مشکلی که موجب ایجاد این محتوا شده است اشاره کنید. اشاره به این که چه دانشی در این زمینه کم است و چه نقصی در جامعه علمی وجود دارد نیز میتواند ایده جالبی باشد. همینطور در ابتدای مقاله خود، میتوانید یک پرسش خیلی جدی ارائه کنید. در این بخش لازم است که روش حل مسئله را نیز شرح دهید. میتوانید توصیف مشارکتی، گزارش جمعآوری دادهها و معرفی یافتههای ثانویه را در رأس امورات خود قرار دهید.
برای نوشتن مقاله خود استراتژی داشته باشید. درصورتیکه نمیدانید این کار را چگونه انجام دهید باید بدانید که برخی مؤسسات تحقیقاتی به شما خدمات نوشتن مقاله بهشرط تأیید را ارائه میدهند.
تأثیرات مقاله روی روند مهاجرت
پرسشی که شاید دانشجویان و کسانی که قصد مهاجرت دارند مدام در ذهن خود آن را مرور کنند. نوشتن مقاله برای مهاجرت آیا میتواند تأثیر معجزهآسایی روی روند پذیرش داشته باشد؟ درصورتیکه قصد چاپ مقاله را دارید بهجای آن یک ۶ مقاله در یک ژورنال و مجله ضعیف چاپ کنید، میتوانید به سراغ چاپ یک مقاله متوسط و یا دو مقاله در یک ژورنال باکیفیت و شناخته شده بروید. اما این ژورنالها نیز اصول خاصی برای تأیید مقالات شما پیش و رویتان قرار میدهد. بهتر است تمرکز خود را صرفاً روی یک مقاله بگذارید. کمیت مهم نیست.
ممکن است در نگاه اول نوشتن مقاله برای مهاجرت آن هم در چند ژورنال نظر اساتید را نسبت به رزومه شما جلب کند؛ اما در نهایت مسئله این است که آنها با یک خط بررسی مقالات شما متوجه این موضوع میشوند که کیفیت لازم را ندارد و احتمالاً باقی مقالات شما نیز به همین شکل خواهند بود. از طرفی فراموش نکنید که چاپ مقاله شما در ژورنال پس از تأیید شدن ممکن است از بازه زمانی بین ۲ تا ۸ ماه به طول بیانجامد. ضمن این که نوشتن مقاله معمولاً وقت زیادی از شما خواهد گرفت. اگر میخواهید کل زمان خود را صرف نگارش مقاله کنید این فرصت را از دست میدهید که به کارهای دیگر در زمینه مهاجرت بپردازید.
برای مهاجرت چه نوع مقاله ای لازم است؟
برای مهاجرت، مقاله isi که در مجلات کلوز اکسس چاپ شده باشد لازم می باشد. بعد از مهاجرت نگران تکلیف خود نباشید. موسسه علمی پژوهشی سفیر انجام تکلیف دانشجویی به انگلیسی (اساینمنت) را نیز در دستور کار خود قرار داده است. بعد از مهاجرت دیگر لازم نیست نگران باشید.
برای مهاجرت چند مقاله لازم است؟
همانگونه که در بخش نوشتن مقاله برای بورسیه و مقاله نویسی برای اپلای خدمتتان توضیح دادیم، برای مهاجرت داشت یک مقاله انگلیسی لازم است.
نوشتن مقاله فاند چقدر طول میکشد؟
معمولاً نوشتن یک مقاله برای دریافت فاند تحصیلی میتواند بین یک تا چند سال به طول بیانجامد. از طرفی تصور کنید که شما اصول اولیه و پایه نوشتن و ویراست آن را در قالب یک مقاله بلد نیستید. این کار شرایط شما را سختتر میکند. تازه باید به دنبال تحقیق در زمینه شیوه ارائه بروید که خود مبحث پیچیده و طولانی است. از طرفی نوشتن مقاله صرفاً نمیتواند تضمین ورود شما به یک دانشگاه باشد. بلکه باید مقاله کیفیت مطلوب را داشته باشد. در سطح بعد در یک ژورنال خوب به چاپ برسد و در بخش دیگر این که مقاله شما خروجی خوبی از نظر علمی داشته باشد تا اساتید و صاحبان نظر در رشتههای مربوط آن را تأیید کنند.

فاکتورهای کلیدی روی مقاله ISI برای مهاجرت
موضوع مهم این است که مقاله شما باید پنج شرط اصلی برای پذیرفته شدن درون خود داشته باشد. اول این مه آن را در مجلات رایگان چاپ کنید. این کار باعث میشود که مقاله شما در مرحله اول تأیید را بگیرد. البته دقت کنید که معمولاً نوشتن مقاله برای مهاجرت و پذیرش آن در این مراجع داوری فوقالعاده سخت و پیچیده است. به همین منوال ما پیشنهاد میکنیم به سراغ روشهای میانبر بروید. دوم این که سعی کنید مقاله خود را یا بخشی از آن را از پایاننامه خود استخراج کنید. در این صورت اگر از اصول صحیح نگارش آگاه هستید و استانداردهای آن را میدانید میتوانید مقاله خود را بر پایه موضوع پایاننامهتان بنویسید. البته هیچ ضرورتی در این مسئله وجود ندارد و صرفاً یک روش کمک کلیدی است.
در مرحله بعدی نام نویسنده را نیز در مقاله درج کنید. درصورتیکه مقاله شما مشارکتی است این کار را حتماً در مرحله ریوایز انجام دهید. گاهی کمکگرفتن از مراجع و مجامع آموزشی و مؤسسات نیز میتواند روش خوبی باشد. البته این به شرطی است که آن مرجع تأییدیههای لازم را داشته و بتواند به شما نمونه کار و مقالات تأیید شده ارائه کند. ضمن این که یک شرط دیگر یعنی درخواست تخفیف وجود دارد که شامل ایران نمیشود و مختص کشورهای جهانسومی است. ایران هنوز در این لیست قرار نگرفته است و جز کشورهای در حال پیشرفت بهحساب میآید.
برای این که بتوانید راحتتر بورسیه دانشگاههای کشورهای اروپایی و قاره امریکا را دریافت کنید لازم است که رزومهتان بهاندازه کافی قوی و مطمئن باشد.
رزومه قوی برای پذیرش در دانشگاههای خارجی
درصورتیکه در مقطع لیسانس و فوقلیسانس هستید اجباری برای ارائه مقاله وجود ندارد. اما اگر در این مقطع به سراغ نوشتن مقاله برای مهاجرت بروید میتوان گفت که بهراحتی چند قدم از دیگران جلوتر هستید. همینطور این مسئله روی پذیرش شما تأثیر قطعی و خوبی خواهد داشت.

سخن پایانی
همانطور که گفته شد داشتن سابقههای کلیدی در زمینههای پژوهشی روی روند پذیرش شما در دانشگاهها و دریافت ویزا برای مهاجرت تأثیر زیادی دارد. علاوهبرآن نوشتن مقاله برای مهاجرت و نوشتن مقاله isi و نوشتن مقاله jcr برای اپلای کردن و فاند تحصیلی و مهاجرت تحصیلی به این معنی نیست که شما حتماً پذیرفته میشوید. اما موضوع این است که بسیاری از دانشگاههای سراسر دنیا درگیر مسائل پژوهشی هستند و اساتیدی که قرار است شما را برای حضور در این کشورها تأیید کنند ترجیح میدهند به نفع خودشان هم کار کرده و بار علمیشان را بهواسطه مقالات شما تقویت کنند. این بهنوعی استفاده از سطح علمی و تجربی دانشجو و یا شخص مهاجر است.
منبع : https://www.safir-paper.com/